Het geheim voor wittere tanden

Het geheim voor wittere tanden: DE PAP FORMULE

Phthalimidoperoxycaproicacid, een mond vol maar wat is dit eigenlijk?

Om het lezen wat gemakkelijker te maken zal ik hierna gebruikmaken van de afkorting, namelijk PAP. PAP is ontwikkeld om zelf je tanden op een natuurlijke, veilige en effectieve manier te bleken. 

De PAP formule oxideert vlekken en verandert de moleculen die verantwoordelijk zijn voor het vasthouden van de gele kleur. De formule komt binnen via het tandglazuur en breekt de verkleurde moleculen af in kleinere moleculen. Hoe kleiner de molecuul, des te lichter de kleur, dit zorgt vervolgens voor wittere tanden.

whitening strips

In de geavanceerde formulering is hydroxyapatiet en kaliumnitraat toegevoegd om het tand oppervlak te versterken en om zenuwen te beschermen tegen gevoeligheid. Dus voor mensen met gevoelige tanden is PAP de ultieme oplossing.

De whitening strips van LOVE2SMILE bevatten PAP. Met onze PAP formule zorgen wij dat jouw tanden op een natuurlijke manier witter en gezonder worden, zonder pijn of gevoeligheid. 

Ook de gerenommeerde tandarts, Stephan Tjook, staat achter de PAP formule en legt hieronder uit wat de positieve effecten van de PAP formule is in de LOVE2SMILE whitening strips.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.