Waarom tanden bleken met whitening strips van LOVE2SMILE?

Waarom tanden bleken met whitening strips van LOVE2SMILE?

 

Je tanden bleken doe je in de basis natuurlijk om witte tanden te krijgen. Iedereen associeert een wit gebit met bepaalde positieve emoties. Maar waarom is dit nu eigenlijk? Wat zijn nu meer specifiek de voordelen van witte tanden als gevolg van whitening strips? En meer specifiek de voordelen van de whitening strips van LOVE2SMILE? De belangrijkste punten lees je hieronder op een rijtje:

  • Pijnvrij & zonder peroxide: De whitening strips van LOVE2SMILE zijn volledig pijnvrij en bevatten geen peroxide. Dit is een cruciaal voordeel ten opzichte van andere whitening strips. Een significant gehalte aan peroxide breekt de wortel van de tand namelijk van buiten af. LOVE2SMILE kiest er daarom voor om peroxide volledig links te laten liggen. Zo is het gebruik hiervan pijnvrij en hoef je je geen zorgen te maken over de staat van je tanden.
  • Komt hygiënisch over: Als er iets is waar mensen universeel een afkeer voor hebben, dan zijn het wel gele tanden. Het komt in de basis gewoon niet hygiënisch over. Het vervelende is dat je tanden ook geel worden als je ze gewoon goed poetst. Er is lang niet altijd een direct verband met slechte tanden. Echter is dit wel wat andere mensen denken wanneer ze één of meerdere gele tanden bij je zien. Tijd dus om actie te ondernemen. Met whitening strips heb je weer een prachtig wit gebit. Het ziet er zo hygiënisch uit als mogelijk is.
  • Laat je glimlach stralen: Daarnaast valt het onze gebruikers op dat je glimlach er echt weer door begint te stralen. Nu je tanden bleek zijn, komt de glimlach een stuk meer tot z’n recht. Je zou zo in een commercial voor tandpasta terecht kunnen. Ben jij iemand die graag veel lacht? En zijn je tanden daarbij goed zichtbaar? Dan ben je zeker gebaat bij het gebruik van whitening strips. Binnen de kortste keren ga je al merken dat je glimlach er flink op vooruit gaat. Je voelt je dan nog veel comfortabeler dan eerst het geval was.
  • Zelf thuis gebruiken mogelijk: Misschien nog wel het grootste voordeel van je tanden bleken, is dat dit gewoon thuis mogelijk is. Je hoeft niet langer naar een tandarts of een andere specialist om dit te laten doen. Dankzij de whitening strips van LOVE2SMILE is dit gewoon vanuit het comfort van je eigen huis mogelijk. Dit verlaagt de drempel voor het gebruik hiervan aanzienlijk. Iedereen heeft wel even een halfuurtje de tijd om whitening strips op het gebit aan te brengen. Zeker wanneer je je bedenkt hoeveel verschillende voordelen er vervolgens van toepassing zijn.
  • Goedgekeurd door tandarts: Een tandarts is natuurlijk dé specialist wat het menselijke gebit betreft. Deze expert op het gebied van tanden weet precies wat er wel en niet goed voor je is. Het is dan ook fijn om te weten dat de whitening strips van LOVE2SMILE officieel goedgekeurd zijn door tandarts S.P. Tijook. Zo weet je alvast zeker dat het een volledig veilig product is, dat doet wat het belooft. Altijd fijn om daar geen verdere twijfel over te laten bestaan. Zo kun je zonder enige zorgen ook zelf de whitening strips toepassen voor een mooi, wit gebit.
  • Na 1 of 2 sessies al resultaat: Veel mensen vragen zich af op welke termijn een positief resultaat mogelijk is. Zo bestaan er op dit gebied veel misverstanden. Men denkt soms dat er maanden overheen gaan voordat het gebruik van tanden bleek opties tot een resultaat leiden. In de praktijk is hier dus niets van waar. Na 1 of 2 sessies heb je al resultaat. Zo duurt het niet lang voordat je de eerste effecten van je witte tanden gaat meemaken. Voor iedere gebruiker van de strips een heerlijk moment. Je voelt je direct een stuk beter. En dat allemaal op zo’n makkelijke manier.
  • Snelle levering: Heb je het idee dat de whitening strips ook voor jou van toegevoegde waarde gaan zijn? Dan ben je waarschijnlijk wel benieuwd naar de bestelmogelijkheden. Op dat gebied is er gelukkig goed nieuws. Het is namelijk mogelijk om de strips al de volgende dag in huis te hebben. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, zijn de whitening strips de volgende dag al in huis. Zo ben je in staat om direct met dit materiaal aan de slag te gaan. Binnen de kortste keren zijn de eerste resultaten al zichtbaar!

 

 

 

 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.