Waarom tanden bleken met whitening strips

Waarom tanden bleken met whitening strips voor witte tanden?

Vandaag de dag is het makkelijker dan ooit om een wit gebit te hebben. Dit heeft alles te maken met de opkomst van de handige technieken van tegenwoordig. Zo maken whitening strips tanden bleken een stuk makkelijker dan dat het vroeger was. Dit betekent dus automatisch dat je minder moeite hoeft te doen om het voor elkaar te krijgen. En dus kiezen steeds meer mensen ervoor om dit te doen. Witte tanden zijn een belangrijke indicator van een goede hygiëne. Het is op ieder gebied een pluspunt wanneer je witte tanden hebt.

 

Wat zijn whitening strips?

Whitening strips staan aan de basis van deze witte tanden revolutie. Dit zijn namelijk de strips die het voor iedereen mogelijk maken om een wit gebit te krijgen en te behouden. Grote kans dat je dit op social media weleens voorbij hebt zien komen.

Je moet dit zien als relatief dunne en flexibele strips. Aan een van de kanten van een whitening strip is een whitening gel aan de strip toegevoegd. Daarbij is het uiteraard de bedoeling om deze kant op je tanden te plakken. De ingrediënten doen vervolgens de rest.  

Hoe moet je de strips gebruiken?

Met de LOVE2SMILE teeth whitening strips kan je zeer eenvoudig zelf je tanden bleken. Zorg er voor dat je tanden niet vochtig zijn. Tip: dep je tanden met een keukenrol. Vervolgens plak je de korte strip op de bovenste tanden en de lange strip op de onderste tanden. Na 30 minuten verwijder je de strips van je tanden. Wil je liever een voorbeeldfilmpje zien? Kijk dan de korte video hieronder van een van onze klanten:

 

 

Whitening strip zijn erg makkelijk in gebruik. Het is voor iedereen gewoon mogelijk om dit thuis te doen. Je hoeft dus niet langer naar een tandarts of een andere specialist om je tanden te bleken. In plaats daarvan doe je dit eenvoudig vanuit huis. Dankzij de whitening strips van LOVE2SMILE heb je bijvoorbeeld binnen twee weken al vijf tinten wittere tanden. Een ongekend snel resultaat

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je tanden bleken vandaag de dag een goede optie is. Lees dit in onze volgende blog ‘Waarom de teeth whitening strips van LOVE2SMILE?

Wist je bovendien dat de teeth whitening strips bij LOVE2SMILE in een triple pack met maar liefst 42 stuks beschikbaar zijn? Zo bespaar je flink op het totaalbedrag middels stapelkorting. Ontdek hoe betoverend jouw glimlach echt is en begin nu met je tanden bleken!

 

 

Terug naar blog

1 reactie

Leuke artikel!

Sevde

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.